2015 09 27 Teambuilding Dames

Op zondag 27 september was het zover... De eerste activiteit van de nieuwe damesploegen van Kovok. Een teambuilding waar al onmiddellijk grenzen werden verlegd en er één en al support en samenhorigheid troef was. In een groeve in Eben-Emael werden de zenuwen en koelbloedigheid getest onder de vakkundige begeleiding van Bertie en Kim die met hun organisatie 'Survive All' al meerdere groepen van hoog naar laag hebben gepraat. 

Zelf een veiligheids'broekje' knopen met touw, geconcentreerd luisteren naar de instructies en dan aan de slag. Eerst abseilen van 12m hoogte om vervolgens dezelfde wand te bedwingen met een running down. Een minstens even hoge klim via netten om dan weer naar beneden te stappen langsheen de steile wand met poep of gezicht naar beneden, deze keer van 18m hoogte. Dan de indianenbrug over en met een deathride naar beneden. Eindigend met een hoogteparcours via touwen, autobanden, boomstammen en buizen om op de knieën via twee kabels terug stabiele grond onder de voeten te voelen.

Alles werd doorgespoeld met een glaasje wijn of fris pintje bier aan het kampvuur. En een overheerlijke BBQ in een omgeving die je terubrengt naar je jeugdbewegingsverleden. 

Merci aan Birte en co voor de organisatie. Hier gaat nog lang over gepraat worden...

 

Nieuwsgierig? 

Bekijk de foto's...

Of geniet mee met deze video!