KOVOK-Volleybalschool 2021

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook het begin van een nieuw volleybalseizoen. Ook dit jaar kunnen kleuters en kinderen zich aansluiten bij de jeugdwerking van KOVOK Kortessem. Wij laten deze kleuters en kids voorzichtig proeven van volleybal, en dit binnen het kader van onze club en onder leiding van gediplomeerde en ervaren, bedreven en gemotiveerde trainers met een hart voor kinderen.

Bij de allerkleinsten is er uiteraard nog geen sprake van conditietraining, powertraining, tactiek of doorgedreven techniektraining. Op de wekelijkse training (zaterdagvoormiddag) ligt de focus op spel, handigheid, balgewenning en balvaardigheid. Leren samenspelen met vriendjes en vriendinnetjes, plezier maken en natuurlijk het heerlijke gevoel om deel uit te maken van onze volleybalclub!

KOVOK vierde in 2020 haar 60-jarig bestaan. Een rijkgevulde geschiedenis waar we als club trots op zijn. Maar we kijken graag vooruit en bouwen aan de toekomst. En dat begint bij onze jeugdploegen!

Wil jij graag volleyballen en meebouwen aan de toekomst van KOVOK ? Kom dan zeker naar onze startdag op zaterdag 11 september  (van 9u15 tot 10u30) of neem vrijblijvend contact op om eens deel te nemen aan een van de open trainingen gedurende de hele maand september.

Hopelijk tot dan!